Onpas outoa tautia tässä nyt ollut jo viikkokausia. Ekaks jokunen viikko sitten meni ääni, alkoi keuhkoja puristamaan, tuli yskää ja nuhaa + kuumetta. Odottelin yli viikon, ja ei mitään muutosta, kuumettakin edelleen. Joten menin lääkäriin. Sain antibioottikuurin. Paranin siitä pikkuhiljaa. Sitten olin terveenä vähän yli viikon, kunnes sama tauti iski uudestaan. Taas sain antibioottikuurin, mutta kuumetta/lämpöä on aina vaan. Tätä on jo ollut yhteensä muutaman viikon, yli kuukauden jo varmaan. Huolestuttaa tuo kuumeilu! Joka päivä jotain 37,3. Sen tuntee kyllä olossakin, on aika voimaton olo. Ei oikein mitään jaksaisi.

Ottaa niin paljon päähän, kun olin aloittanut urheilun tuossa... Ajattelin yrittää saada itseäni kuntoon, kun en juurikaan ole liikkunut pitkiin aikoihin. Ja ylimääräisiä kilojakin pitäisi saada pois. Mutta nyt sitten sekin jäi! Niin hyvä innostus oli päällä, ja nyt en kyllä voi enkä uskalla urheilla pitkään aikaan, kun tuota kuumeiluakin on. On kyllä kummallista! Onkohan tämä nyt enää normaalia...

Olen tässä nyt sitten sortunut monena päivänä syömään herkkuja, karkkia, suklaata, jätskiä. Ihan niinkuin kostoksi jollekin, että mässätään nyt sitten, kun kerta ei urheillakaan saa, vaikka niin kovasti olisin halunnut. Nyt ällöttää. Nyt en enää osta herkkuja. Kunpa pystyis olemaan tiukkana oikeesti. Niin kamala makeanhimo on ollut päällä joka päivä, ihan älytön! Tuossa kun urheilin, ei ollut mitään makeanhimoa, enkä syönytkään makeaa. Nyt on taas ihan suossa. Huoh. Mua niin ällöttää noi mun läskit! Ja ahdistaa kun ei voi urheilla! Eikä voi kovin vähällä syömiselläkään olla, kun on tuo refluksitauti. On siis pakko pitkin päivää syödä jotain. Jos ei sitä tautia olis, laihduttaisin sitkeästi vaan syömällä paljon vähemmän!